RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




NPC Amarië

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Amarië
NPC


Pridružen/-a: 20.09. 2007, 16:26
Prispevkov: 43

PrispevekObjavljeno: 23 Sep 2007 12:44
     Naslov sporočila: NPC Amarië
Odgovori s citatom

Ime:
Amarië

Rasa:

Človek

Starost:

22 pomladi

Izgled:

Amarië ima dolge, temne lase, ki ji prosto padajo na hrbet. Njene oči so prodorno modre. Ni viskoke postave, a strup se spravlja v majhne stekleničke, kot sama rada velikokrat reče. Ima precej bledo polt, ker večino svojega časa preživi v koči.

Posebnosti:

Je učenjakinja. O svetu ve vse, kar se pač da vedeti.

Življenjepis:

Amarië se je rodila dvema plemičema. Bila je precej drugačna od njiju, tako po izgledu kot po mišljenju. Že kot zelo majhna deklica je imela nepredstavljivo željo po znanju, zato se je vedno in z veseljem le učila. Njen učitelj je že zelo zgodaj opazil njeno bistrost in jo poučeval vse, kar je pač želela vedeti.

Svojih staršev ni marala, bili so kot spone, ki so jo privezovale v svet plemištva. Ona je želela pamet, onadva sta želela lep izgled, da bi se lahko dobro poročila in k hiši prinesla veliko denarja.

Ko je bila stara petnajst let, sta ji našla snubca, ki je bil primeren, bogat, a star in Amarië ga je sovražila iz dna srca. Imel je mnenje, da ženske niso sposobne skrbeti same zase in da so na svetu le zato, da strežejo njemu. Ker je bilo to proti vsem načelom, ki jih je kdaj imela, je na noč pred poroko pobegnila skozi okno svoje sobe in se v pismu, ki ga je pustila staršem odpovedala plemiškemu naslovu.

Nato so jo čakala dolga potovanja, kajti bila je željna videti vse, o čemer se je učila in sedaj ni imela na grbi pohlepnih staršev in zaročenca, ki bi jo držali nazaj. Prepotovala je veliko, videla vse in ko se je vrnila, je bila polna modrosti.

Sedaj živi na gradu kot dvorna učenjakinja in svetuje kralju pri kočljuvuh zadevah.

Element:

Zemlja

AMARIË je NPC!
Več o npc - jih si lahko ogledate [tukaj]
_________________
Veliko življenj, ena pot.
Veliko smrti, en cilj.
Veliko čustev, ena ljubezen.
Veliko žalosti, eno trpljenje!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group