RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




Findecáno Ireth Telrúnya

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Findecáno Ireth Telrúnya
Vilinec


Pridružen/-a: 02.05. 2008, 12:15
Prispevkov: 6

PrispevekObjavljeno: 02 Maj 2008 12:40
     Naslov sporočila: Findecáno Ireth Telrúnya
Odgovori s citatom

Ime: Findecáno Ireth Telrúnya
Rasa: vilin
Starost: 19 pomladi

Izgled: Ima zelo dolge rjave lase in prav take oči. Rad se oblači v rjavo barvo. Zmeraj s seboj nosi meč. Je bolj iz kraljevske družine, zato je tako tudi oblečen. Njegov oklep je iz neke vrste kovine, in se blešči na soncu. Na njem so poslikani listi in rože, ter napisana vilinska pesem, v stari vilinici, katero zna prebrati le kdo. Čeprav je že velikokrat poskušal prebrati mu ni uspelo. Ima še dolg plašč, ki je nekoliko razparan, ki je temne rjave barve. Vsekakor se rad oblači v rjavo, saj je to tudi njegova najljubša barva. Poleg velikega meča ima s seboj zmeraj še majhen lok, ki ga skriva pred vsemi. Njegove oči ob močni sončni svetlobi postanejo rdeče barve.

Posebnosti: Poskusil je že nadzorovati element, vendar mu to ni uspelo. Do sedaj mu je uspelo le to da se spremeni v vrtinec.

Življenjepis: Rodil se je v zelo bogati vilinski družini. Njegov oče Emeno Findecáno Telrúnya, je sin zelo bogatega vilina, od katerega je dobil vse kar je hotel. Čeprav Findecánov oče noče priznati, da je bil v otroških letih razvajenec. Findecáno je od njega dobil tudi ime Findecáno, ki je očetovo drugo ime in priimek Telrúnya. Findecáno mati Ireth Meineisa Telrúnya, je hči nekega človeka in vilinke. Je zelo preprosta ženska, po kateri je dobil ime. Ima še dva brata Seulle in Nwene, ter dve sestri Manirenne Selwerine.
Findecáno se je rodil na konec maja, na dan polne lune, zato so ga tako poimenovali. Findecáno, v stari vilinici pomeni Polna luna. Odraščal je v velikem vilinskem dvorcu. Nikoli ni do nikogar čutil nobenih čustev. Odraščal je v samoti in tišini. Ko se je rodil njegov mlajši brat, je vsa pozornost letela nanj, in zaradi tega ga je nekoliko sovražil. Neke noči je hotel uiti od doma, vendar mu to ni uspelo. Pri 17 letih je odšel po deželi, sam odločen da prepotuje celo deželo.

Element: zrak
Slika:
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Nessa
Glavna vilinka


Pridružen/-a: 31.07. 2007, 15:06
Prispevkov: 840

PrispevekObjavljeno: 02 Maj 2008 13:26
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

uredi si podpis, pa rada bi te opozorila še na to, da imaš na začetku lahko samo eno osnovno orožje. Ampak ti oprostim tisti meč, če si odšteješ 2000 zlatnikov.

vso srečo in dobrodošel na forumu!
_________________
400 zlatnikov
dolgi vilinski lok
črna kobila Arista
rubinasta kača Siris


Poškodbe: /
**********************
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group