RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




Ilae

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Ilae
Demonka


Pridružen/-a: 03.08. 2008, 20:40
Prispevkov: 71

PrispevekObjavljeno: 04 Avg 2008 10:13
     Naslov sporočila: Ilae
Odgovori s citatom

Ime:
Ilae
Rasa:
demon
Starost:
16 let
Izgled:
Ima temno rjave in že bežno rdeče oči. Njena polt je svetla. Ima črne lase in oblečena je v ogrinjalo, ki je črne barve. Pod ogrinjalom ima oblečene oprijete temno rjave hlače in že raztrgano majico z dolgimi rokavi enake barve. Na obrazu ima prasko ki ji seka levo obrv in ustnice ki jih prekriva zmerom več majhnih prask, in mnogokrat j ustnice zaradi tega krvavijo.
Posebnosti:
Ker je demon nima vesti in ji ni težko ubiti živega bitja. včasih jo prevzame čista zloba in ni lepo če ji prekrižaš načrte ter do tebe se obnaša kot kača, ker ne ve ali si vreden zaupanja, včasih pa se lahko poveže z drugimi bitji, in ko se prebiješ skozi zid njenega nezaupanja si lahko pridobiš večno zaveznico, a ne pozabi da ti lahko, preden prebiješ zid, obrne hrbet in se drži svojih načel.
Življenjepis:
Ko se je Ilae rodila, ji je takoj po rojstvu umrla mama, oče pa je izginil kmalu po tem, nihče ne ve kam . Zapuščeno dete je prevzela njena teta, očetova sestra. A ta je Ilae izkoriščala in jo imela skoraj že za sužnja. Ko ji je bilo šele pet let je pobegnila od doma na čisto drugo stran podzemlja. Tam je živela sama, čisto sama. Ker je morala preživeti na lastno pest, sta njen vid, in njen sluh tako ostra, da sliši in vidi bitja, ki prihajajo, že od daleč. Mislila je, da ne more nikomur zaupati in globoko v njej je vrelo maščevanje in misel da mora teto ubiti.
Element:
ogenj
Slika:

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Nessa
Glavna vilinka


Pridružen/-a: 31.07. 2007, 15:06
Prispevkov: 840

PrispevekObjavljeno: 04 Avg 2008 10:18
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

super življenjpis Wink

sprejeta si v forum, lahko začneš pisat v rpg!
_________________
400 zlatnikov
dolgi vilinski lok
črna kobila Arista
rubinasta kača Siris


Poškodbe: /
**********************
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group