RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




Draconik

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Draconik
Zmaj


Pridružen/-a: 12.09. 2008, 19:15
Prispevkov: 75

PrispevekObjavljeno: 12 Sep 2008 20:08
     Naslov sporočila: Draconik
Odgovori s citatom

Ime:
Draconik (vzdevek Draco)
Rasa:
Tisti, ki so prišli z morja (Zmaj)
Izgled:
Klasična zmajevsko zelena barva, na trebuhu malce svetlejša, krila so velika in rdeča. Ima dva rožička in majhno kozjo bradico(rjavo). Dolg vrat in še nekajkrat daljši rep sta še dve njegovi lastnosti.
Posebnosti:
Skozi zgodbo se mu bodo razvila krila, da bo lahko hitro letel; in sposobnost bruhanja ognja in vse boljše nadzorovanje le-tega.
Življenjepis:
Nekoč se je v jami Zmajevske gore nekaj premaknilo. To je bilo zmajevo jajce, ki se je najprej razpokalo po dolgem, nato pa še počez. Kriv je bil Zmajček, skladen z zgornjim opisom, ki se je v obupu, saj ni več dobival zraka, zaletaval v močno lupino svojega dotedanjega domovanja. Naa koncu je njegova trda glava premagala lupino, in zarodek je prvič vzdihnil, nato pa še izdihnil. To je ponavljal kakšno uro, kmalu pa to ni bilo več potrebno, saj se je njegov organizem že popolnoma navadil na dihanje in ga sprejel kot samoumevno. Zmajčkova prva misel je bila hrana. Ker pa pri vhodu prostrane votline ni bilo nič za pod zob, je moral globlje na lov. Tam je našel nekaj spečih neprevidnih nepotirjel, ki jih je skoraj brez zvoka pohrustal. Jsno, da se mu zobje še niso razvili, zato se je mopral precej potruditi. Vrnil se je k vhodu, da mu je toplo sonce božalo še vlažne luske in krila. Sklenil je, da bo odšel v ta prostrani svet, ki se mu je izpred votline odpiral v neskončnost.
Element:
Ogenj
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Nessa
Glavna vilinka


Pridružen/-a: 31.07. 2007, 15:06
Prispevkov: 840

PrispevekObjavljeno: 12 Sep 2008 22:28
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

ok, super ^^
sprejet v forum!
_________________
400 zlatnikov
dolgi vilinski lok
črna kobila Arista
rubinasta kača Siris


Poškodbe: /
**********************
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group