RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




Aquamarine

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Aqua
Vilinka


Pridružen/-a: 02.10. 2008, 13:35
Prispevkov: 22

PrispevekObjavljeno: 07 Okt 2008 20:53
     Naslov sporočila: Aquamarine
Odgovori s citatom

Ime:
Aquamarine - Aqua

Rasa:
Vilinka

Starost:
18 pomladi

Izgled:
Je visoka in postavna vilinka. Ima dolga črnomodre lase, ki so tudi rahlo valoviti. Ima dvodelno obleko, ki je temne bolj modre barve. Ima tudi ogrinjalo in lepo verižico ter čevlje iz modrih biserov. Zelo rada ima vodo za je z njo tudi zelo povezana. Kot bi si mislili, da je zelo povezana z živalmi je za vilinko čisto nekaj drugega, ker obožuje vodo. Ponavadi ima precej resen obraz reedko pa se tudi nasmehne. Rada ima tudi modro ali črno barvo.

Posebnosti:

nadzorovanje vode (vodna magija)Učila se je pri zelo znanem Ementalu, ki je biu povezan z vodo, pomagal pa je tudi mag, ki je bil prijatelj od učitelja Aque.
pogovor z živalmi (razumevanje)

Življenjepis:
Kje sem? .....kdo sem? .... zakaj sem tukaj?
Vsa ta nenadna vprašanja je razblinila bolečina, ki jo je obdajala in je ni hotela izpustiti. Komaj se je pobrala iz tal in okrog sebe videla le zapuščeno vas, ki je bila vidna iz za grma. Okoli nje pa so hodili čudni ljudje. Nenadna in trda bolečina jo je spomnila na grde reči, ki jih ni hotela več videti in se jih niti ne spominjati. Solze so ji stekle po licih. Njena vas je bila uničena in družine ni nikjer bilo. Le spomin nanje je ostal. Solze so ji prekrivale obraz in njeni lepi dolgi lasje so vihrali od vetra. Klečala je za grmom pred svojo vasjo in se spominjala trenutkov, ki jih je preživela z družino.Kako se je smejana, kako so se lovili z brati in kako je bilo lepo. Spomnila se je tudi na ljubezen, ki ji ni dala miru. Srce jo je bolelo saj je ostala sama, ena in edina. Ves svet se ji je podrl in odločila se je da se ne bo nikoli več nasmejala. A nakoncu lepih spominov so se prikazali grdi in temačni spomini, kako so se bojevali njeni bližnji in kako je eden za drugim padal vilinski vojak. Ustala je in z resnim in osolzenim obrazom še enkrat pogledala nazaj. Lasje so vihrali v močnem vetru a solze niso hotele oditi. Kmalu je začela svoj prvi korak in otožno odšla skozi gozd. Želela je biti na samem in zato se je odločila, da gre v gorovje Linwëlin. Na poti je vedno gledala nazaj, če jo kdo zasleduje ali išče a po dolgem času je ugotovila, da nikogar več ni. Ko je že prišla blizu Zmajeve gore je padla na kolena in glasno zajokala: Zakaj jaz? Kaj naj naredim? Pogrešam vas! Kaj naj naredim brez vas? A ko se je zjokala in obrisala solze z svojimi umazanimi oblekami se je spet pobrala iz tal in začela novo pot. Hodila je vse do neskončnih jezer kjer se je usedla in pogledala v vodo. A še zadnja solza je kapnila v jezero in Aqua se je ulegla nazaj in gledala v nebo. Zdelo se ji je da vidi svojo družino in svojo ljubezen, ki ji mahajo. Nenadno je zaprla oči in se spominjala kako lepo je bilo ter zaspala.

Element:
Voda


Nazadnje urejal/a Aqua 15 Okt 2008 20:12; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vihrëa
Pegaz


Pridružen/-a: 03.08. 2008, 22:00
Prispevkov: 111

PrispevekObjavljeno: 07 Okt 2008 21:47
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Dobrodošla!
Super življenjepis, lahko kar začneš s pisanjem!
_________________
There's no way that a place such as paradise could exist somewhere.
There is nothing at the end of the world... No matter how far one walks, the same roads still continue on..


Don't you dare!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group