RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




Lark

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Lark
Elemental


Pridružen/-a: 12.10. 2008, 12:33
Prispevkov: 10

PrispevekObjavljeno: 12 Okt 2008 12:43
     Naslov sporočila: Lark
Odgovori s citatom

Ime: Lark

Rasa: Elemental

Starost: 185 pomladi

Izgled: V celoti črn lev z izjemo bele grive in cofa dlake na konici repa.

Značaj: Sprva prijazen in ustrežljiv. Okoli njega je sijala avra optimizma in veselja, ki nikoli ni potihnilo. Nato se je po napadu magov, skupaj z njegovo zunanjostjo spremenil njegov pogled na svet. Ne vidi več smisla in sovraži vse, tako to kar je nastal, kot ves ostali svet.

Posebnosti: Po metamorfozni čarovniji magov se je njegovo telo spremenilo. Postal je žival, a za razliko od ostalih ujetnikov magov, je obdržal svojo inteligenco in sposobnosti elementala, ki pa mu jih ni še uspelo obvladati. Pred metamorfozo so mu vse imetje odvzeli, sploh pa jih kot lev nebi mogel nositi.

Življenjepis: Rojen kot vsak drug elemental je živel v majhni a precej idilični vasici ob robu začaranega gozda, ko so neko noč vas napadli magi. Po kratkem boju so magi vas požgali, pobili ženske in otroke, fante in bojevnike pa odpeljali v votlino blizu vhoda v podzemlje. Tam so na Larku in njegovih sovrstnikih izvajali različne čarovnije, da bi iz njih naredili pošastne bojevnike. Križali so jih z različnimi živalmi, da bi dosegli neko vmesno raso, ki bi ubogala samo njih, a bi znala uporabljati že priučene talente. Larka in njegovega brata so zaprli v ječo, kjer sta preživela skoraj celo leto, nato pa so ga neke noči odpeljali in od takrat ga ni več videl. Odpeljali so ga na odprto, na sredino kroga, nasproti katerega je bil v podobnem krogu, v kletki zaprt lev in po dolgotrajnem uroku sta se esenci bitij spojili v eno. Po srečnem naključju je Larku uspelo zbežati, in sedaj tava po Palaninu in išče svojega izgubljenega brata, ki je njegova sorodna duša. Nekaj časa je verjel, da je navkljub vsem brezvestnim pomorom še vedno dobro na svetu, a, ko so njegovo vas zravnali s tlemi ter njega in njegovega brata spremenili v pošasti je njegov odnos do sveta postal zaničevalen in celo sovražen.

Element: Zrak in zemlja


Nazadnje urejal/a Lark 12 Okt 2008 12:48; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Vihrëa
Pegaz


Pridružen/-a: 03.08. 2008, 22:00
Prispevkov: 111

PrispevekObjavljeno: 12 Okt 2008 12:45
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Dobrodošel na Palaninu,
Lahko začneš s svojim življenjem!
_________________
There's no way that a place such as paradise could exist somewhere.
There is nothing at the end of the world... No matter how far one walks, the same roads still continue on..


Don't you dare!!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group