RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




Orožarna
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Mesto
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Alcarin
Vilinka


Pridružen/-a: 16.09. 2007, 10:20
Prispevkov: 105

PrispevekObjavljeno: 03 Okt 2008 18:45
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

alcarin je plačala 50 zlatnikov vzela puščice ter odhitela na mestni trg kjer naj bi se turnir začel.


((sory za kratk post...))
_________________
3700 zlatnikov

okrogel lesen ščit
bodalo
vilinske piščali
lok
goreče puščice
pokrivalo
lisasta kobila Montana

poškodbe:/
*************************
kako je lahko človek ob vsem znanstvenem napredku, tako neumen, da pozabi na veselje?!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
MSN Messenger - naslov
Iara Kveonia
Elemental


Pridružen/-a: 29.08. 2008, 14:16
Prispevkov: 54

PrispevekObjavljeno: 09 Nov 2008 20:24
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Iara je prijezdila do orožarne. Skočila je s svoje temno rjave kobile in vstopila. Na pult je položila svoj meč in vprašala;"Koliko dobim za tale meč? In pa ali imate slučajno kakšen popolnoma navaden nož? Nož bi mi namreč bolj koristil ko meč". Čakala je da ji prodajalec odgovori...

((se opravičujem za kratek post ker nimam idej))
_________________
400z
elementalna palica
bodalo
lok
rjava arabka Safinea
poškodbe: brazgotina na rami
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
prodajalec
NPC


Pridružen/-a: 13.10. 2007, 09:03
Prispevkov: 79

PrispevekObjavljeno: 12 Nov 2008 18:14
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Prodajalec se je dvignil iz stola in globoko zavzdihnil. Stopil je za pult in v rokah potežkal meč, ki mu ga je ponudila neznanka. "500 zlatnikov vam dam zanj" je rekel. Pokazal je na polico z bodali, z drugo roko pa je naveličano potrkal po ceniku, ki je visel na steni in dodal: "Za bodalo pa bo treba odšteti 200 zlatnikov."
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Iara Kveonia
Elemental


Pridružen/-a: 29.08. 2008, 14:16
Prispevkov: 54

PrispevekObjavljeno: 12 Nov 2008 20:39
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

"Torej tukaj je meč, vzela pa bom to bodalo. Najbolj bo koristilo mojim potrebam" je dejala, odložila meč na pult, ter vzela 300 zlatnikov s pulta kamor ga je dal prodajalec in vzela preprosto bodalo. Rekla je še nasvidenje in odjezdila na Safineinem hrbtu.
_________________
400z
elementalna palica
bodalo
lok
rjava arabka Safinea
poškodbe: brazgotina na rami
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Luna
Človek (starešina)


Pridružen/-a: 02.08. 2007, 12:13
Prispevkov: 270

PrispevekObjavljeno: 02 Jan 2009 16:45
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Luna je samozavestno stopila proti vhodu. Dobro se je spomnila, kako je nedolgo nazaj sem prišla z Nesso, ko še ni vedela kdo sploh je. Ob spominu se je sama pri sebi namuznila in nato odprla škripajoča vrata orožarne, da bi lahko vstopila tudi Ryann in Katara. Pozorno ju je motrila s pogledom, ko sta stopila mimo nje.
Ryann mora imeti prav, če ne... odrinila je dvome od sebe in se odločila, da bo zaupala njegovemu načrtu. Verjetno se na te stvari spozna bolje od mene, navsezadnje sem večino svojega življenja preživela v gozdu...
Nato pa se je ozrla h Katari, ki je odločno stala poleg mladeniča. Bila je ostro, nezaupljivo dekle, toda Luna ji je bila naklonjena. Predvsem pa se ji je zdel zanimiv njen volk, ki jo je zvesto spremljal, kamorkoli je šla. Namuznila se je ob ogledu na črnega kosmatinca, nato pa se je ozrla po temnem prostoru, da bi videla, ali jih bo kdo sprejel.

"Dober dan!" je naglas pozdravila in se pridružila prijateljema. Čakali so le nekaj trenutkov, preden se je prikazal prodajalec in Luna se je ozrla k Ryannu, da bi videla, kako mu bo razložil svojo namero. Nasmehnila se je, ko si je predstavljala prodajalčev obraz ob nenavadni prošnji.
Nato pa se je ozrla še h Katari in zdelo se ji je, da je na obrazih obeh 'sodelavcev' opazila neko odločnost.
Mora nam uspeti, je še enkrat pomislila in upala, da bo Ryannov načrt deloval.
_________________
rjav haflinger Matador
lev Legen Anon (domače Zevs)
1100 zlatnikov
lok
meč škratovske izdelave
kamnit lev Azzurlion

Poškodbe: /
**********
MATADORJU: Naše srce vedno bije tudi za tiste, ki jih imamo radi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Katara
Človek


Pridružen/-a: 06.09. 2008, 18:00
Prispevkov: 132

PrispevekObjavljeno: 02 Jan 2009 17:56
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Za Luno je skozi vrata stopila še Katara z volkom in pridržala vrata še Ryannu.
Luna je samozavestno nekoliko zakričala, če je kdo tam. Katara pa se je ta čas ozirala po orožarni. Toliko prelepih mečev se je nahajalo na stojalih. Katara je stopila do zelenega in v njegovem rezilu videla odsev njenih oči. Za trenutek je kar pozabila na nalogo…
Nato pa se je obrnila proti Ryannu in Luni.
V glavi je mlela idejo, ki jo je podal mladenič. Če ima prav, če ima prav lahko rešimo mesto in z denarjem, ki ga bom dobila bom lahko svoj stari meč zamenjala za novega… In spet je pogledala v zeleno kovino.
Kar težko je odtrgala svoj pogled od nje, a stopila je bližje Luni in Ryannu, saj je nekako kar dajala vtis, da niso skupaj. Zunaj je zapihal veter in rahla sapa je pripihala skozi špranje 'krčme'. Veter je kataro spomnil na gozd in gozd jo je spomnil na polno luno in katarin in volkov ples na grebenu. Bilo je lepo in katara se je rahlo nasmehnila in svoj pogled zazrla v črn kožušček ki ji je sledil skoraj povsod.
Nato je samozavestno pogledala proti blagajni…
_________________

_______________________
+dobro razvita voh in sluh
+slabo razvit vid
+900 zlatnikov
+Prijatelj volk
+Meč
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ryann
Človek


Pridružen/-a: 12.08. 2008, 21:43
Prispevkov: 62

PrispevekObjavljeno: 02 Jan 2009 21:44
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Vstopili so v prijetno segret prostor, kjer so se na urejenih policah ali pa preprosto obešeni na kavljih bohotili raznovrstni kovinski izdelki. To je torej prostor, kjer je Katara kupila najina meča, se je zamislil Ryann, podzavestno ogledujoč si ostalo bojno opremo, ki je stala strankam na voljo. Nasmehnil se je misli, ki ga je za trenutek odvrnila od naloge, a tako ni imel veliko časa za sanjarjenje.
Luna je ob prihodu glasno pozdravila, kar je prodajalca dokaj kmalu privabilo prednje. Še preden je utegnil tudi sam spregovoriti, je Ryann na njegov pult postavil puščajoče vedro, manjšo luknjo še vedno pokrivajoč z levo dlanjo.
"Pozdravljeni," je urno dejal. "Poslani smo s strani Amarië, kraljeve svetovalke, da rešimo zadevo z zastrupljeno vodo. Žal mi je, da vstopamo tako nenadno in s posebnimi prošnjami, vendar smo po premisleku odločili, da začnemo tu."
Ozrl se je po dekletih, ki sta med tem molčali, nato pa nadaljeval: "Upamo, da boste pripravljeni sodelovati, sicer pa bi vam radi zastavili še nekaj vprašanj. Žal nam ta trenutek primanjkuje podatkov."
Globoko je vdihnil, nato pa se zazrl v vedro, nadaljujoč: "Torej, kar se tiče prošnje ... v tem vedru je voda iz mestnega vodnjaka, ki je povzročila to nepripravno zastrupitev. Kot sklepam, ima ta dobro založena orožarna nekje v ozadju tudi kovačijo, ki jo zalaga z vsemi orožji? Če bi bilo možno, bi radi, da to vodo segrejete v trpežni posodi, ki vzdrži temperaturo. Namreč: če je voda segreta do te mere, da izhlapi, bo morda v posodi pustila vsedlino – tisto, kar je po mojem mnenju tako zvani 'strup'."
Postal je, prepuščajoč prodajalcu čas za procesiranje njegove prošnje, nato pa za zaključek še dodal: "Če pa nam pomoči ne morate nuditi, pa lahko kar takoj preidemo k našim vprašanjem. Vsekakor bi bili veseli vaše pomoči."
_________________
Imetje: Železni meč, čutarica (napolnjena z vodo)
Denar: 200 zlatnikov
-------
Stanje: Zdrav
Znanja: Osnovno mečevanje, ledeni ogenj
-------
... Cel svet ... bo moj!

リャンン
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amarië
NPC


Pridružen/-a: 20.09. 2007, 16:26
Prispevkov: 43

PrispevekObjavljeno: 05 Jan 2009 01:52
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Ko ste vstopili v temno orožarno, je prodajalec leno vstal s stola in se čemerno ozrl po morebitnih kupcih. "Dober dan!" se je odzval na vaše pozdrave in že odprl usta da bi nadaljeval s svojimi običajnimi vljudnostnimi frazami in vprašanji, vendar ga je Ryann prehitel s svojo prošnjo.
Začudeno je pogledoval od lesenega vedra pa do vseh treh obrazov, ki so polni pričakovanja zrli vanj. Vedno bolj z zanimanjem je poslušal vašo zgodbo in ko je Ryann končal, so se njegove ustnice upognile v znak obžalovanja.
"Žal mi je, vendar vam ne morem pomagati. Kovačnica je na drugi strani mesta, blizu hlevov, pa vendar dvomim, da boste tam našli kaj takšnega, kar bi vam lahko pomagalo." Nagnil se je bližje trojici, ki je stala na drugi strani pulta in nadaljeval s pritajenim glasom: " Že stari zeliščar, ki je včasih prebival v mestu, je pravil, da lahko strup najdeš v vseh mogočih oblikah. Sploh pa kako boste vedeli kaj je usedlina, tudi če se vam slučajno posreči, da jo izločite," zmajal je z glavo in dvihnil roke v znak nemoči. "Tudi s kakšnim podatkom vam ne znam pomagati. Ejej vsi bomo šli po zlu, če se bo ta nadloga še nadaljevala.."
Odsotno se je zibal od enega konca pulta do drugega in si tiho mrmral. Naenkrat pa se je sunkovito obrnil, v očeh pa mu je žarelo od navdušenja. "Čarovnica bo vedela!" je skoraj zavpil in veselo poskočil. "V majhi koči v gozdu stanuje. Mogoče vam bo lahko ona pomagala. Vam in vsem nam. Pohitite dobri ljudje! In sreča naj bo na vaši strani." Vneto vam je pomahal in veselo prepevajoč izginil skozi zadnja vrata v skladišče.
_________________
Veliko življenj, ena pot.
Veliko smrti, en cilj.
Veliko čustev, ena ljubezen.
Veliko žalosti, eno trpljenje!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Katara
Človek


Pridružen/-a: 06.09. 2008, 18:00
Prispevkov: 132

PrispevekObjavljeno: 05 Jan 2009 16:17
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Z budnim očesom je katara spremljala možakarja, ki je hodil sem ter tja. Kovačije ni tukaj.. so iz njegovih ust letele besede. Nekaj časa je še govoril in govoril, ko je končno prišel k bistvu, da v kovačiji sigurno ne bomo našli nikogar.. .vendar pa jim lahko pomaga čarovnica.
''Čarovnica?'' je katara zašepetala in se zamislila. Nam res ona lahko pomaga? Katara je že slišala strašne zgodbe o stari ženici ki naj bi preklela ljudi na stari gori, a to so bile sigurno le stare zgodbe, vraže ki so jih pripovedovali na gradu, katarinem prvem domu. Skoraj se je potopila v zgodbo o čarovnici ko je možakar že izginil in zaloputnil vrata skladišča.
Torej k čarovnici? Je dvignila katara glavo in se zazrla v Luno in Ryanna..
''Vem približno kje stanuje'' je dejala in skoraj da stekla skozi vrata…
_________________

_______________________
+dobro razvita voh in sluh
+slabo razvit vid
+900 zlatnikov
+Prijatelj volk
+Meč
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Luna
Človek (starešina)


Pridružen/-a: 02.08. 2007, 12:13
Prispevkov: 270

PrispevekObjavljeno: 07 Jan 2009 23:12
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Luna je sledila Katari in razmišljala o novi destinaciji. Gozd je dobro poznala - še posebaj predel, kjer je stanovala čarovnica. Z Matadorjem sta se jo izogibala, toda še sama ni dobro vedela, zakaj. Imela je neke predsodke pred starko, čeprav je še nikoli ni srečala. Morda zato, ker so mi o tem pripovedovali moji dolgoletni prijatelji... se je spraševala in imela v mislih gozdne živali, ki so jo obveščale o novostih v gozdu. Smešno, je še pomislila, nikoli mi niso poročale ničesar o drugih ljudeh...
Nato se je nasmehnila ob spominu, ki jo je prešinil. Spomnila se je namreč, da se je ljudi sprva bala, potem pa je na njihovo nazočnost pozabila...
Toda kmalu je nehala razmišljati o tem, kajti njena razmišljanja so jo privedla do nove ideje.
"Čakajta!" je hitro rekla Katari in Ryannu, "ugotoviti moramo, kaj bi sploh lahko bil vzrok, da bi nekdo zastrupil mestno vodo. Meščan verjetno ni, saj bi z zastrupitvijo škodoval tudi sebi..." Naredila je kratek premor, da je vdihnila in nato hitro nadaljevala: "Torej, da vodo zstruplja neka snov iz okolja je malo verjetno, saj bi bila verjetno zastrupljena že prej, ali pa bi znake zastrupitve opažali postopoma. Zato sklepam, da vodo nekdo namerno zastruplja, toda kdo in kakšen motiv ima?"

Pričakujoče se je ozrla še k drugima sodelujočima in čakala na njune pomisleke in razmišljanja. Upala je, da bosta lahko dopolnila njene misli s svojim znanjem, drugače so spet na začetku...
Vseeno moramo k čarovnici, je pomislila, toda kaj, če je vodo zstrupila ona?
_________________
rjav haflinger Matador
lev Legen Anon (domače Zevs)
1100 zlatnikov
lok
meč škratovske izdelave
kamnit lev Azzurlion

Poškodbe: /
**********
MATADORJU: Naše srce vedno bije tudi za tiste, ki jih imamo radi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Ryann
Človek


Pridružen/-a: 12.08. 2008, 21:43
Prispevkov: 62

PrispevekObjavljeno: 11 Jan 2009 23:05
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Ryanna je prodajalčev odziv nekoliko razočaral. Kovačnica je na drugem koncu mesta ... je z mislimi nejevoljno spremljal dogajanje. A prodajalec je nadaljeval, usmerjajoč jih proti čarovnici, ki je živela v Začaranem gozdu. Tako hitro, kot se je prikazal, je zopet izginil izpred njihovih oči, odpravljajoč se nazaj k svojim siceršnjim opravilom.
"Pfft ..." je Ryann preprosto dejal. Nekako je dvomil, da jim bo tista starka v gozdu v precejšnjo pomoč. Z materjo nikoli nisva bila v kakšnem stiku s tisto čarovnico, je pomislil. Če bi jo sodil po izgledu, bi ji prisodil kvečjemu kakšno usodno stopnjo kratkovidnosti, ki jo bo nekega dne v iskanju 'magičnih zelišč' privedla čez rob prepada. Zavzdihnil je, kajti Katara je medtem že pomignila sopotnikoma, naj odidejo dalje.
Napravil je prvi korak za njo, še vedno noseč puščajoče vedro, ko ju je Luna nenadoma ustavila. Navedla je nekaj možnosti, mimo katerih se je tekom naloge že sprehodil tudi Ryann. Luna pozablja, da skorajda nimamo oprijemljivega sredstva, prek katerega bi lahko prišli do naše prve sledi. Za sedaj imamo le to vodo, ki je povrh vsega v tem vedru nerodna za prenašanje.
Zavzdihnil je, nato pa svoje mišljenje dekletoma posredoval še naglas: "Luna, sicer v tvojem mišljenju ni napak – če za zastrupitvijo stoji oseba, verjetno proti Mestu kuha zamero. A z danimi podatki in sredstvi je edina sled, ki jo trenutno imamo, voda v tem vedru. Natančneje, strup v njej. Če izvemo, kaj je strup, dobimo novo sled – lahko povprašamo, kje se tovrstna snov pridobiva, kje je dostopna osebam in podobno. Vrsta strupa lahko veliko pove o osebi, ki ga vmeša v pijačo nič hudega slutečih ljudi."
Odpravil je je proti vratom, katera je brez prostih rok nekako odrinil z desno ramo. Med vrati je, čakajoč na dekleti, nadaljeval: "Mene najbolj moti to vedro. Če se odpravljamo v gozd, bi bilo mnogo bolje vodo prenašati v kakšnem drugem sredstvu ..." S pogledom je oplazil čutaro, ki jo je prenašal zataknjeno za svoj lovski pas. Nekaj časa je stal v premišljevanju, naposled pa je le odložil vedro na tla, čutaro pa vzel izza pasu. "Kot kaže bomo v primeru žeje za pitno vodo morali počakati do gozda," je nekoliko razočaran dejal, nato pa izpulil zamašek in čutaro obrnil na glavo.
Ne da bi posvečal pozornost odzivu deklet na njegovo dejanje, je opazoval tekočino, ki je počasi zapuščala čutaro v njegovi roki. Voda se je izlivala po tlakovanih tleh ulice pred njim, dokler ni čutare zapustila še poslednja kaplja.
Nato se je sklonil k vedru, s čutaro zajemajoč preostanek vode v njem. Prazno vedro je tako zopet dvignil, z namenom da ga vrne k mestnemu vodnjaku, čutaro pa vnovič zataknil za pas. "Žal mi je, da sem porabil našo zadnjo zalogo," je naposled dejal. "A mislim, da bomo lahko potovali hitreje, če nam ne bo potrebno skrbeti za z vsakim trenutkom manjšo količino vode."
Brezizrazno se je zazrl nazaj v Orožarno, pričakujoč nadaljevanje poti tudi s strani deklet.
_________________
Imetje: Železni meč, čutarica (napolnjena z vodo)
Denar: 200 zlatnikov
-------
Stanje: Zdrav
Znanja: Osnovno mečevanje, ledeni ogenj
-------
... Cel svet ... bo moj!

リャンン
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Katara
Človek


Pridružen/-a: 06.09. 2008, 18:00
Prispevkov: 132

PrispevekObjavljeno: 12 Jan 2009 20:27
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Katara je z pozornostjo poslušala Ryannove besede in ob tem premišljevala o Luninem predlogu. Naloga se je vlekla kot zrn v peti in katari to ni bilo po godu. Ni bila navajena tolikšnega zadrževanja na enem mestu in od razmišljanja jo je bolela glava.
Stala je tam kakor v zimskem večeru,ki vzide brez zvezd.
''Res je Luna, a tudi če čarovnica zastruplja mesto, to pomeni da smo na pravi sledi, to pomeni da smo jo ujeli.''
Čeprav se ji je vse skupaj zdelo preveč lahko, da bi bilo resnično. Počasi so se opravljali iz orožrarne in pri tem razpravljali o možnostih. Ryann je vstrajal pri svoji teoriji, ki pa ni bila tako napačna.
Katari še sedaj ni bilo ravno jasno kako misli to izpeljati a usebno se ji je zdel boljši namig da odidejo do čarovnice. Stara ali ne, še vedno čarovnica in takim ni za zaupati.

Vedro v katerem je Ryann nosil vodo je bilo že staro in razpadlo. Nato je naredil nepričakovan korak. Iz čutarice je zlil vodo, užitno vodo in vanjo nalil strup. Katara ga je samo gledala z odprtimi očmi.. Kaj?... a nato je vsoje dejanje še pojasnil in Katara je hitro utihnila. Prav ima, v gozdu je voda pitna.
Nato ji je prišlo na misel in je ustrelila kot strela iz jasnega: ''Čemu bi čarovnica zastrupljala vodo? Če bi jo, bi bila nemara voda v gozdu tudi zastrupljena. Čarovnica ne hodi v mesto…''
Seveda obstaja možnost da bi poslala koga drugega, ali pa da sama prevzame kakšno drugo obliko in se odpravi v mesto.
Naloga Katari res ni bila jasna, preveč vprašanj, preveč dvomov, preveč preveč.
Nekaj časa se je ta besseda ponavljala v njeni glavi, a nato se je pomirila in svoj pogled usmerila proti Ryannu in Luni.
_________________

_______________________
+dobro razvita voh in sluh
+slabo razvit vid
+900 zlatnikov
+Prijatelj volk
+Meč
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Luna
Človek (starešina)


Pridružen/-a: 02.08. 2007, 12:13
Prispevkov: 270

PrispevekObjavljeno: 13 Jan 2009 00:24
     Naslov sporočila:
Odgovori s citatom

Luna je brez besed poslušala tako Kataro kot Ryanna in z ničemer ni kazala na to, da se s čim ne bi strinjala, ali da bi se. Toda v resnici je hitro razmišljala in bolj ko je razmišljala, več vprašanj se ji je porajalo. Morala se je strinjati z Ryannom, toda hkrati je imela pomsileke: Kako lahko strup karkoli pove o osebi? Toda molčala je, kajti to je bilo le eno izmed njenih stoterih vprašanj in tiho je sklenila, da bo morda najbolje, da z njimi počaka do snidenja s čarovnico.
Katarini trditvi je le nemo pokimala in tiho je stopala naprej preko mrzlih tlakovcev, zatopljena v svoje misli.
Očitno je, da nihče od nas nima preveč dobrega mnenja v čarovnici, je pomislila in se nasmehnila sama pri sebi, to bo pomagalo.
Nenadoma je za sabo zaslišala zvok vode, ki se je razlival preko tal. Preden se je obrnila je pomislila: Staro vedro je končno razpadlo... Nato pa je zagledala, kako Ryann zliva vodo stran. Zaprepadena je strmela vanj in pogleda ni umaknila niti, ko je že zajemal zastruljeno vodo.
"Seveda, vedro!" je naenkrat vzkliknila.
"Če je bilo to edino vedro, ki so ga uporabljali meščani, ne bi smelo biti tako zelo poškodovano... Če bi puščalo, bi ga nadomestili!"
Govoriti je začela hitro in energično, da bi svojo idejo čim prej predstavila prijateljem: "Ko smo vedro našli je puščalo, toda voda je bila v njem že nekaj dni. Morda strup razžira les in je vedro puščalo zaradi tega!"
V pričakovanju je zrla v njiju.

Vedela je, da morata o stvari razmisliti, pa tudi sama je morala in zdelo se ji je prav, da se čim prej spet premaknejo. Kako počasi napredujemo, je nejevoljno pomislila, nato pa se je z odločnimi koraki odpravila naprej v smeri proti gozdu.
Šli so mimo vodnjaka, da bi Ryann lahko odložil vedro, nato pa so se urno odpravili dalje.
Končno so prispeli do prvih dreves in Luni se je odvalil kamen od srca. Končno je bila spet na svojem terenu. Matador je veselo zarezgetal, Zevs pa je že izginil med drevesi. Luna se je zadovoljna obrnila k Ryannu in Katari in bila je prepričana, da bo tudi njima laže v gozdu.
_________________
rjav haflinger Matador
lev Legen Anon (domače Zevs)
1100 zlatnikov
lok
meč škratovske izdelave
kamnit lev Azzurlion

Poškodbe: /
**********
MATADORJU: Naše srce vedno bije tudi za tiste, ki jih imamo radi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Mesto
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group