RPG forum Palanin Seznam forumov
RPG forum, kjer vaša domišljija postane resničnost




Abella

 
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor
Sporočilo
Abella
novinec


Pridružen/-a: 23.11. 2009, 16:01
Prispevkov: 1

PrispevekObjavljeno: 23 Nov 2009 16:19
     Naslov sporočila: Abella
Odgovori s citatom

Ime:
Abella
Rasa:
Demon
Starost:
16 pomladi
Izgled:
Abella ima visoko vitko postavo. Ima bolj bledo polt, vendar živi bolj ali manj na površju. Ima dolge skoraj čisto črne lase, ki se svetijo kot dijamanti. Ima tudi tattoo. Večino ma je oblečena v bolj vojaško opravo in oklep. Najraje hodi okoli ponoči v luči vse svoje mračne lepote. Klub temu da je demonka je prijazna, vendar ljubi vojskovanje in konje.
Posebnosti:
branje misli
Življenjepis:
(vem da čarovnic ni, samo men je ušeč da so, recimo da so to neki magi...)
Ali spim? Mogoče sanjam? vse te besede do prihajale iz njenih ust, ki se jih ni videlo v temi. Ni vedela kje je, ali so to le sanje ali je to njena najhujša nočna mora, ki jo doživlja sedaj ko se je uprla čarovnici, ki jo je nekaj časa učila. Njene oči so se svetile v globoki temi a ona ni videla nič. Z roko je oplazila okrog sebe a ni začutila nič drugega kot mehko travo in mah. Rekla si je: to že ne mora biti nočna mora ali sanje, mora biti resnično. V trenutku jo je zadela bolečina v srcu, čutila je kot bi jo nekdo z nožem zabodel. Njen spomin se je zavrtel nazaj a dogajali so se samo lepi trenutki na koncu pa so močni čarovničini vojaki uničili vse lepe spomine in Abella je zajokala. A njene oči niso vajene joka zato se je spraševala ali se mogoče topi? Skozi veter, ki je tisti trenutek popihal je sledil glas njene matere. Od kje se je spomnila na mater saj je niti ni poznala, poznala je le dve sestri, ki sta ji govorili lepe zgodbe o mami. Kako da sliši njen glas, ki se ga spominja le še iz otroštva ko je bila stara 2 leti. Ni mogla verjeti 14 let je čakala zaman na materin glas, sedaj pa ji šumi v ušesih. Zaprla je oči in poskusila pozabiti vse skupaj.

Navsezgodaj zjutraj je bilo svetleje, sonce je komaj prodiralo skozi gozd a bilo je vsaj nekaj vidnih prostorov. Ustala je in padla na tla, ponovno je ustala a nekaj jo je priklenilo na tla in ni morala ustati. Nato je le komaj ustala in se zravnala. Okoli sebe je bilo čisto jasno videti čarovnice, ki se jih je spomnila iz prejšnje noči. Kaj sem naredila? Sem pomorila use jaz? Ni vedela kaj je bilo saj se ni spomnila ničesar razen čiste teme in bolečine v srcu. A rekla si je, če sem jaz sem naredila dobro saj nočem živeti v bedi. Sedaj bom postala dobra čarovnica in nič slabega naredila. Solza ji je kapnila na dlan in spomnila se je učerajšnej solze in še solz ki jih je pretočila za materjo. Sedaj ji je šele postalo jasno da jo je čarovnica hotela naučiti nemilosti in di bila hujša kot ona, saj so ji pripovedovali kaj use so proti njej ostali prerokovali. Skozi gozd je kot megla hodila in ni želela več ostati v teh krajih zato se je odpravila na pot, po kateri jo bo vodila luna in na kateri bo odkrila resnico pobitih čarovnic za katere se bo maščevala z vso demonsko močjo.
Element:
ogenj
Slika:
http://www.shrani.si/f/2R/pI/1MX3Jn8n/moonchildandnightmarebyc.jpg (pride še ena slika)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Ta forum je zaklenjen: ne moreš urejati, pošiljati ali odgovarjati na sporočila.   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    RPG forum Palanin Seznam forumov -> Opisi posameznikov
Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas

Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  


MSAstonia Theme © Matt Sims 2004
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group